بهترین سایت های فریلنسری خارجی

بهترین سایت های فریلنسری خارجی
Author Avatar
محمدهادی میردامادی
2 سال پیش
زمان مطالعه: دقیقه

بسیاری از برنامه نویسان به دلیل علاقه به کسب و کار ارزی و یا به عبارتی دیگر کسب درآمد دلاری، به سمت فریلنسری جذب شده اند. اگر شما هم علاقه‌مند به کسب درآمد دلاری هستید، بهتر است، به خوبی با سایت‌های فریلنسری خارجی آشنا شوید. در این بخش از مطلب قصد داریم سری به سایت‌های خارجی بزنیم و تعدادی از محبوب‌ترین سایت‌های فریلنسری خارجی را نیز معرفی کنیم. اگر از داخل ایران قصد همکاری با این سایت‌ها را دارید بهتر است از قوانین و محدودیت‌هایی که ممکن است برای کاربران ایرانی وجود داشته باشد، اطلاع کامل پیدا کرده و سپس برای انجام پروژه اقدام کنید:

  • سایت Freelancer : یکی از معروف‌ترین سایت‌های فریلنسینگ است که خدمات خود را در زمینه‌های بسیار مختلفی ارائه می‌دهد. این سایت یکی از منابع مهم برای فریلنسرهایی است که امکان انجام پروژه‌ها را به صورت بین المللی دارند.
  • سایت UpWork : فضای تعاملی این سایت شما را به سفر در دنیای فریلنسینگ تشویق می‌کند. این سایت امکان همکاری با شرکت‌های مطرحی مانند مایکروسافت را نیز در اختیار شما قرار می‌دهد.
  • سایت Toptal : این سایت شما را دست خالی برنمی‌گرداند و برای بسیاری از مهارت‌ها توانایی ارائه خدمات دارد. این سایت ادعا می‌کند که می‌تواند 3 درصد از بهترین فریلنسرهای دنیا را در اختیار کمپانی‌ها قرار دهد.
  • سایت Aquent : یکی از سایت‌های تحسین شده در زمینه فریلنسینگ سایت Aquent است، که کیفیت بالای پروژه‌های تحویلی را عامل موفقیت خود می‌داند. یکی از ویژگی‌های این سایت این است که به فریلنسرهای تازه کار کمک می‌کند تا با تعریف مهارت‌های خود دستمزد مناسب هر کار را برای خود تخمین بزنند.
  • سایت 99Designs : تمرکز این سایت بیشتر بر ارائه پروژه‌های طراحی است و مرجع مناسبی برای طراحان محسوب می‌شود تا پروژه‌های هیجان انگیزی را به عهده بگیرند. اگر به این زمینه علاقمند هستید اما تجربه کافی ندارید، می‌توانید کار خود را در این سایت با پروژه‌های کوچکتر شروع کرده و مهارت خود را تقویت کنید.
  • سایت fiverr : فایور یکی از مشهورترین سایت‌های فریلنسری خارجی است که شما می‌توانید با معرفی مهارت‌ها و مبلغ پیشنهادی خود، برای گرفتن پروژه با سایر فریلنسرها رقابت کنید. این سایت سرویس‌های بسیار متنوعی در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد.

فراموش نکنید که دسترسی به برخی سایت‌های خارجی به دلیل وجود برخی مشکلات ممکن است، از داخل ایران سخت باشد و در شرایط فعلی به دلیل مشکلات ثبت نام و احراز هویت کاربران ایرانی، استفاده از این سایت‌ها کاری بسیار سخت است. بنابراین اگر قصد شروع فریلنسری را دارید توصیه می‌کنیم تجربه‌ی خود را با سایت‌های خارجی شروع نکنید. و از سایت‌های ایرانی استفاده کنید تا بعدا با مشکلی مواجه نشوید.

منبع: 7learn
برچسب‌ها
#سایت_فریلنسری_خارجی
#فریلنسر
دیدگاه
دیدگاهی تاکنون ثبت نشده